Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


“Per què hi ha persones més eficients que d’altres?”
T.E.
12/09/2018

Pablo Maella, Sènior Lecturer a l’escola de negocis IESE vindrà a la Cambra de Tarragona el 20 de setembre a les 8,45 hores per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina.
Maella parlarà de "Les claus de l'eficàcia individual i com potenciar-la a l'empresa".

I en el decurs de la seva intervenció analitzarà per què hi ha persones més eficaces que altres? Què és el que fan per ser-ho? A la sessió es tractaran les variables i els comportaments que apliquen les persones eficaces, i la manera de crear entorns d'empresa que afavoreixin l'eficàcia de les persones.

Pablo Maella és Sènior Lecturer a l'IESE, i Soci-Director de Maella & Partners, consultora estratègica centrada en la millora de l'eficàcia en la gestió. També és coach executiu de consellers delegats i directius, i conferenciant. Acumula 20 anys d'experiència com a assessor estratègic. Durant aquest temps ha col•laborat amb més d'un centenar d'empreses i treballat amb un gran nombre de directius.

Ha publicat diversos llibres, i escrit nombrosos articles i estudis en mitjans acadèmics i de divulgació.

Les seves àrees d'especialitat són l'increment de l'eficàcia organitzacional, grupal i individual; la direcció efectiva de persones; polítiques i estratègia de RRHH per millorar els resultats; la presa de decisions directives, i la gestió d'un mateix.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies