Tarragona Empresarial al Twitter 21/05/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Més de 30 empreses i 300 assistents es donaran cita a la Fira de l’Ocupació a Tarragona
T.E.
08/03/2019

Més de 30 empreses prendran part a una nova edició, la quarta, de la Fira de l’Ocupació que el dia 21 de març la Cambra organitzarà al Palau de Fires i Congressos de Tarragona.

La Fira de l’Ocupació pretén ser, doncs, un espai de trobada entre les empreses i aquelles persones que estan buscant feina, amb independència de quina sigui la seva edat, formació i orientació professional. Per això la Fira serà multisectorial. Hores d’ara ja hi ha confirmada l’assistència de Repsol, Port de Tarragona, El Corte Inglés, Sangulí, Grupo Reside, entre d’altres.

Val a dir que, com a complement, hi està prevista l’organització de diferents tallers de temàtiques diverses orientades a la recerca de feina.

La Fira de l’Ocupació arriba a la seva quarta edició, després de l’èxit assolit a les que s’han organitzat amb anterioritat a Tarragona, Salou i La Bisbal del Penedès.

Laura Roige, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha assenyalat que “ens preocupa, i força, el foment de l’ocupació i la formació. Per això, hem fet un esforç per posar-ho molt fàcil a les empreses que busquen treballadors i a les persones que cerquen feina. Per la qual cosa, la participació tant de les empreses com dels assistents és de franc”.

La Fira es desenvolupa dins del “Programa integral de Cualificación y Empleo”, un programa que la Cambra de Tarragona està executant des de l’any 2015 i que ha permès dur a la pràctica accions d’intermediació laboral amb més d’un miler de joves i més de 500 han participat en programes formatius orientats a fomentar l’ocupació d’aquest col•lectiu. Durant l’any 2019 està previst dur a terme propostes formatives a diferents municipis del Tarragonès i del Baix Penedès. A més de l’organització de dues Fires més de l’Ocupació.

Roigé ha recordat que “des de la Cambra treballem activament en la millora de la qualificació de les persones, tant des de l’impuls de les propostes recollides al PICE, l’organització de cursos, l’acreditació del nivell d’anglès amb l’Oxford Test of English com amb els programes d’executive education de l’escola de negocis ESADE.

Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies