Tarragona Empresarial al Twitter 19/06/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


L'ocupació turística creixerá un 85% a la Costa Daurada per Setmana Santa
T.E.
12/04/2019

L'ocupació turística a la Costa Daurada augmentarà durant la Setmana Santa un 85%. Aquestes xifres tan positives es remeten a que bona part del turisme serà esportiu i serà el que s'imposi al territori, atret per les diverses activitats esportives i campionats nacionals i internacionals que es duen a terme en aquest període. De fet, s'espera el moviment de fins a 20.000 esportistes nacional i internacionals.

La climatologia també ha afavorit aquesta previsió i la costa es veurà beneficiada. Municipis com ara Salou, Cambrils i Vila-seca podran obrir restaurants, hotels i allotjaments rurals. Per exemple, a la zona de les Terres de l'Ebre, es preveu omplir en un 90% l'ocupació en allotjaments rurals.

D'altra banda, es calcula també que hi haurà més hotels oberts. Prop d'una seixantena d'hotels -d'un total de 86-, fet que representa el 70% de la planta hotelera de Salou, Cambrils i Vila-seca, la Pineda, traduït a més de 35.000 places. Els hotelers de la Costa Daurada, a més, són optimistes, ja que creuen que els dies principals (18 i 20 d'abril) ja tenen gairebé totes les habitacions reservades. Tot plegat, es resumeix a un alt percentatge de reserves, que ascendeix aproximadament a un 95% reservat.

Els càmpings també es beneficiaran d'aquestes bones xifres. Tant els que són a la zona d'interior com els costaners. Els situats a l'interior preveuen una ocupació del 95% en bungalous i un 65% en parcel·les. D'altra banda, els costaners, esperen una xifra semblant quant a bungalous i un 75% en parcel·les.

Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies