Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


La patronal tarragonina del turisme dóna el seu recolzament a la candidatura de #TotsSomCambra
T.E.
06/02/2019

La plataforma empresarial #TotsSomCambra ha aconseguit el suport de la patronal d’un dels sectors més importants de l’economia tarragonina: el turisme. La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme, la FEHT, ha fet oficial avui el seu suport a la candidatura que lidera l’empresari Jordi Just que concorrerà a les eleccions a la Cambra de Comerç de Reus, previstes pel proper mes de maig. La FEHT aplega unes 700 empreses d’arreu de la demarcació dins dels sectors del turisme i la hostaleria.

El recolzament de la FEHT a #TotsSomCambra l’han escenificat aquest matí el president de la Federació, Eduard Farriol, la Coordinadora de Turisme de #TotsSomCambra, Berta Cabré (que és vicepresidenta de la FEHT), la Coordinadora de Territori i Internacionalització de la plataforma, l’empresària turística del Priorat Marta Domènech, i el presidenciable de #TotsSomCambra, l’empresari Jordi Just.

El president de la FEHT, Eduard Farriol, ha justificat el posicionament de l’entitat “perquè amb el nostre suport li donem força a una candidatura que té en la seva agenda les nostres reivindicacions i necessitats”. Farriol considera que “les cambres de comerç han de donar resposta a les necessitats de les empreses i #TotsSomCambra això ho té molt clar”. Per la seva banda, l’empresària turística Berta Cabré, Coordinadora de Turisme a #TotsSomCambra, ha posat en valor el sector del turisme “com un dels motors econòmics de les nostres comarques, però que paradoxalment fins ara no ha tingut molt protagonisme al món cameral, és el moment de canviar-ho”.

La incorporació de la FEHT a #TotsSomCambra se suma a les anunciades en les darreres setmanes de feCam (Federació d’Empresaris de Cambrils) o Coselva (cooperativa agrícola que aglutina a més d’un miler de productors agraris de La Selva del Camp). El presidenciable Jordi Just remarca que “des que vam començar a caminar fa més d’un any vam dir que volíem ser la candidatura dels sectors econòmics i aquestes adhesions ho van confirmant”. Just ha reiterat que “la seva participació és fonamental per fer una Cambra de Reus que veritablement estigui al servei del teixit empresarial del territori, perquè són ells els que enriqueixen el full de ruta que volem seguir i materialitzar en els propers quatre anys”.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies