Tarragona Empresarial al Twitter 18/06/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Francesc Faiges, nou president de la Cambra de Comerç de Tortosa
T.E.
10/06/2019

L'empresari Francesc Faiges serà el dissetè president de la Cambra de Comerç de Tortosa en els pròxims quatre anys. Tot plegat, s'ha decidit al nou plenari de la Cambra en presència de les principals autoritats de tot el territori.

De fet, segons diu el Diari de Tarragona, l'actual president de l'ens cameral, José María Chavarría, ja va anunciar-ho fa un parell de mesos que no optava a la reelecció per ser president, després de 14 anys al capdavant.

Un cop investit, Faiges ha fet el seu primer discurs com a president de la Cambra de Comerç de Tortosa i s'ha adreçat a "l'equip" del plenari com a una part activa per tal de treballar "plegat sempre en clau positiva i constructiva", perquè "som un gran territori", "excepcional i estratègic".

Tal com continua el Diari de Tarragona, també ha posat èmfasi a apostar pel talent jove i evitar la seva marxa. També ha destacat la importància de mantenir una continuïtat amb els projectes d'exportació.

I, un darrer aspecte destacat ha estat que, dins el nou plenari, format per 21 membres, hi ha set que són dones empresàries. Un punt innovador, amb els 111 anys d'activitat de la Cambra de Tortosa.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies