Tarragona Empresarial al Twitter 21/05/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Ercros amplia la seva capacitat de producció a Tortosa per respondre a la demanda del mercat
T.E.
11/03/2019

La fàbrica de Tortosa de Ercros ha posat en marxa una ampliació de la seva capacitat de producció de polioles amb l'objectiu d'afrontar la creixent demanda que aquesta família de productes té en el mercat.

Els polioles fabricats a Tortosa són el pentaeritritol i dipentaeritritol, que s'utilitzen per a fabricar pintures i vernissos, lubrificants sintètics d'alta prestació i tintes d'imprimir; i el formiato sòdic, que s'utilitza com a anticongelant en els aeroports i en la indústria dels adobats.

La capacitat conjunta de les plantes de pentaeritritol i dipentaeritritol ha augmentat en 5.000 t/any, que suposa un increment del 17%, fins a arribar a una capacitat total de 35.000 t/any; en el cas de la planta de formiato sòdic, l'increment ha estat de 3.000 t/any, també un 17%, fins a aconseguir les 23.000 t/any.La inversió duta a terme per a ampliar la capacitat d'aquestes plantes porta associada millores tecnològiques en els processos de fabricació i una major eficiència energètica, amb la consegüent millora de la posició competitiva d'aquesta fàbrica, en particular, i de Ercros, en general.

Aquests avanços tecnològics són fruit del treball intern del departament de R+D i enginyeria de la divisió de química intermèdia de Ercros.


La fàbrica de Tortosa subministra a gairebé tots els consumidors del mercat espanyol i exporta la resta de la producció, aproximadament el 80%, a més de 48 països. El major volum de productes disponible que permet l'ampliació de les plantes citades es destina íntegrament al mercat exterior amb l'objectiu de consolidar i ampliar la presència de Ercros a Amèrica, Europa i Àsia. L'empresa ocupa el primer lloc a Espanya, el segon a Europa i el tercer en el món en vendes de polioles.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies