Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


El campus Terres de l’Ebre de la URV crea una comunitat TIC
T.E.
08/02/2019

El campus Terres de l’Ebre de la URV crea una comunitat TIC per connectar els professionals del territori que es dediquen al negoci digital: dissenyadors gràfics, periodistes, informàtics, especialistes en comerç electrònic, màrketing digital, continguts per a posicionament SEO i xarxes socials. “Són persones que majoritàriament treballen com autònoms des de casa i que no es coneixen entre ells. Formar part d’aquesta comunitat els donarà visibilitat i pot ajudar a crear sinèrgies interessants al territori”, apunta Enric Ginovart, dinamitzador de l’espai de coworking rural del campus Terres de l’Ebre, URV Emprèn – Coworking, i gerent de l’start up Incubalia.

De fet, la creació d’aquesta comunitat TIC és un pas més per donar contingut i intensificar encara més les sinèrgies que es derivin del primer espai coworking rural universitari, que s’obrirà al campus Terres de l’Ebre. “Els espais de coworking rural, a banda de fomentar el treball col·laboratiu i permetre compartir projectes més ambiciosos, també generen espais de formació continuada per als seus membres”, assenyala Ginovart, tot precisant que “formar part d’aquesta comunitat TIC permetrà a aquests professionals participar de forma activa i gratuïta a les formacions que organitzarem, fins i tot fent propostes, encara que no formin part de l’espai de coworking”.

Qualsevol persona interessada es pot inscriure a la comunitat TIC ebrenca a través d’un document. A més a més, per arribar a les màximes persones possibles s’ha engegat una campanya de difusió.

Pel que fa a l’espai de coworking rural del campus Terres de l’Ebre, s’instal·larà en una sala de la planta baixa del campus, on hi ha tres cabines individuals per atendre o fer trucades sense molestar a la resta de treballadors del coworking. Properament s’informarà de les tarifes a què es podran acollir els usuaris de l’espai i s’està fent el procés de selecció dels interessats a treballar-hi.

Aquest espai serà el primer coworking rural instal·lat en una universitat. Es tracta d’una iniciativa de la URV i de Cowocat rural.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies