Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Jornada internacional per analitzar els beneficis del gas renovable per a l’economia
T.E.
21/01/2019

L'Ajuntament de Tarragona amb la col·laboració de Nedgia, distribuïdora de gas del grup energètic Naturgy, organitza la jornada de mobilitat, gas renovable i economia circular que tindrà lloc aquest dimecres, dia 23 de gener, al matí.

L'Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa, intenta generar espais per reflexionar i compartir coneixements sobre temes d'actualitat que afecten a diferents sectors d'activitat. En aquesta línia de treball s’emmarca aquesta jornada, que dóna continuïtat a les sessions dedicades els últims mesos a àmbits com la Indústria 4.0 o el turisme esportiu.

Ara, en el marc de les accions de promoció dels polígons empresarials, es proposa una jornada per tractar les oportunitats que obre l'economia circular especialment en el sector de la mobilitat, que és un dels més destacats en polígons com el Riuclar.

En aquesta ocasió es col·labora amb l'empresa Nedgia per parlar d'economia circular en altres sectors. En aquest sentit es cercaran noves col·laboracions d'entitats i empreses punteres i innovadores i la introducció del gas renovable com a solució energètica de present i futur per a la mobilitat.

La jornada es desenvoluparà de 10.30 a 13.30 h al Teatret del Serrallo (Moll de Pescadors, 1). Entre els ponents destaca especialment la taula de bones pràctiques amb professionals nacionals i internacionals, com Ramón Calderón, de SEAT; Bruno Sander, president de l'associació danesa de Biogàs i Álvaro Miranda, director d’Innovació i Projectes estratègics de Servicios de la Comarca de Pamplona, S.A.

La jornada també compta amb la col·laboració de l'Autoritat Portuària.

L'assistència a la jornada és gratuïta i oberta tothom, amb inscripció prèvia per Internet.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies