Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


L'Ajuntament de Tarragona treballa amb tres marques per substituir Ikea
T.E.
14/01/2019

L'Ajuntament de Tarragona està treballant amb tres marques que podrien substituir a Ikea a la ciutat. Segons informa el mitjà, les empreses Ara, Conforama, Tesco i una empresa alemanya són les que mantenen contacte amb l'Ajuntament. Cal recordar que a banda d'una gran superfície comercial, el polígon situat al davant de les Gavarres també comptarà amb més d'un miler d'habitatges, 300 dels quals de protecció oficial.


De les tres empreses que podrien substituir a Ikea, Conforama és la millor posicionada, segons el mateix mitjà. Representants de la multinacional i càrrecs electes del consistori s'haurien reunit els últims mesos per tirar endavant l'operació. Conforama és la segona cadena de tendes de mobles per la llar més gran d'Europa i actualment s'està expandint a Catalunya.

Aviat obrirà una tenda a Girona i una altra a Lleida i, segons indica el director general del grup a la península Ibèrica, David Almeida, en una entrevista amb El Mundo, a Tarragona s'està fent un estudi per definir la millor ubicació. L'objectiu de Conforama, segons han declarat fonts de l'empresa a TarragonaDigital, és «obrir cinc o sis centres anualment a Espanya durant els pròxims anys». Tot i això, ni el consistori ni Conforama han volgut confirmar l'interès de la marca per Tarragona.


El segon nom de la llista per suplir la presència d'Ikea a Tarragona és el d'una empresa alemanya. El regidor de Territori de l'Ajuntament de Tarragona, Josep Maria Milà, va viatjar el passat mes d'octubre a la Expo Real de Munich. Es tracta de la fira comercial i d'inversió més gran d'Europa. Milà va viatjar amb una delegació de 21 persones organitzada per la Generalitat de Catalunya, que comptava amb un estand propi.


L'últim nom al qual ha tingut accés TarragonaDigital és Tesco, el gegant britànic dels supermercats. La marca s'hauria posat en contacte amb l'Ajuntament de Tarragona per tal d'instal·lar-se a la ciutat en el polígon que havia d'acollir a Ikea. En els últims mesos, la multinacional està treballant per arribar a Espanya. Ho podria fer de la mà de Carrefour —amb una aliança entre les dues cadenes— o bé de Dia, empresa que pateix problemes econòmics.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies