Tarragona Empresarial al Twitter 18/06/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Nutrisalt participa a la jornada “Reptes i tendències de la indústria agroalimentària del Camp de Tarragona”
T.E.
11/12/2018

Aquest dimecres 12 de desembre tindrà lloc a la Fira de Reus la jornada “Reptes i tendències de la indústria agroalimentària del Camp de Tarragona”, organitzada pel Food n’Nutrition Cluster, amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus.

La jornada acollirà diferents intervencions d’especialistes del sector que abordaran aspectes concrets relacionats amb els reptes de la indústria agroalimentària. La darrera de les intervencions, a càrrec d’Ignasi Papell, responsable de desenvolupament de negoci d’Eurecat, se centrarà en un dels objectius del projecte Nutrisalt.

Nutrisalt

El projecte d’investigació PECT Nutrisalt, impulsat per l’Ajuntament de Reus i amb la implicació dels agents d’R+D+I del territori —URV, Fundació URV, EURECAT i Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA)—, està orientat a la transformació i dinamització del sector agroalimentari al voltant de la innovació, la salut, l’economia verda i la internacionalització.
Amb un pla d’actuació que té com a horitzó el 2020, disposa d’un pressupost de prop de dos milions d’euros, cofinançats al 50% amb fons provinents del programa FEDER de Catalunya i amb un 25% per la Diputació de Tarragona. La resta l’aporten les institucions implicades en el projecte.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies