Tarragona Empresarial al Twitter 22/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


El 3r Fòrum d'Inversió CAT SUD tornarà a reunir els millors projectes emprenedors de la demarcació amb possibles inversors
T.E.
05/12/2018

La Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Tarragona, l'Ajuntament de Reus i l'Agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ) convoquen per tercer any consecutiu el Fòrum d'Inversió CAT SUD, un espai d'oportunitats que reuneix empreses emergents que busquen finançament per als seus projectes amb inversors del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. El fòrum tindrà lloc el proper 31 de gener al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

Els emprenedors que desitgin participar en aquesta convocatòria poden presentar els seus projectes fins al 21 de desembre. Després d'una selecció de les millors iniciatives, els emprenedors escollits tindran l'oportunitat d'exposar públicament els seus projectes davant dels inversors presents al Fòrum CAT SUD. A més, aquesta iniciativa també oferirà als seleccionats assessorament especialitzat per perfeccionar les habilitats a l'hora de comunicar el seu projecte empresarial. Hi poden participar projectes constituïts en els darrers cinc anys i amb seu social a Catalunya.

El Fòrum d'Inversió CAT SUD va néixer per facilitar l'acostament de la iniciativa emprenedora a persones inversores, acompanyant en el procés de cerca d’inversió els projectes empresarials i potenciar l'emprenedoria a les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies