Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Reunió a Reus per debatre el món de les franquícies
T.E.
23/11/2018

Aquest dijous s’ha realitzat a la ciutat una jornada de treball amb les associacions Pimec Comerç Tarragona i l’Associació Catalana de la Franquícia, representades pel president de l’Associació Catalana de la Franquícia, Xavier Vallhonrat, així com al president de Pimec Comerç Tarragona i província, Florenci Nieto.

La jornada ha consistit en dues reunions de treball de les taules de Comerç de Reus i de la d’Agents Immobiliaris, conduïdes per la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles.

Les trobades, que suposen una continuïtat en el treball conjunt i de cooperació que s’està realitzant des de l’Agència Reus Promoció, han comptat amb la presència de, pel que fa a la Taula de Comerç, dels membres de la UBR, El Tomb de Reus, la Cambra de Comerç, el Centre Comercial El Pallol, La Fira Centre Comercial, i finalment, els Mercats de Reus i d’altra banda, a la Taula d’Agents Immobiliaris, hi ha han assistit representants de diferents empreses del sector de la ciutat.

En ambdues reunions de treball s’ha parlat sobre les tasques desenvolupades a l’Associació Catalana de la franquícia, els serveis que ofereix i quines són les tendències en aquest sector.

Els criteris de localització que utilitzen les franquícies a l’hora d’instal•lar-se en una ciutat també ha estat un dels temes tractats a les reunions i s’han treballat possibles col•laboracions i sinèrgies entre tots els agents presents a la jornada per a la possible atracció de noves activitats comercials a la ciutat.

Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies