Tarragona Empresarial al Twitter 20/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Pharmalink inverteix 6 M€ a la seva planta de Vilabella
T.E.
16/11/2018

Pharmalink, la companyia internacional especialitzada en el disseny, desenvolupament i fabricació de productes sanitaris i complements alimentaris, ha ampliat la seva planta de producció ubicada a Vilabella (Tarragona) en 2.000 metres quadrats, segón publica el mitjà VIA Empresa. L’objectiu de l’expansió de la planta ha estat ampliar la seva capacitat productiva i poder encara més, sumar nova tecnologia en el seu producte.

Bàrbara Jané, portaveu del Pharmalink i vicepresident de STE Group, grup del qual pertany Pharmalink, ha explicat que l’empresa s’ha reconvertit en els últims dos anys i “estem molt preparats per seguir creixent”, segons declara al mitjà. Explica que “l’ampliació de la planta era una necessitat perquè per això, hem arribat a invertir 1,2 milions d'euros en R+D”. Avui, el 90% del producte que es fabrica a Vilabella s’exporta fora de les nostres fronteres, sent el Mitjà Orient el principal destí, seguit per Àsia i Europa.


L’ampliació de les instal·lacions i la implementació de noves tecnologies ha suposat a l’empresa familiar una inversió de 6 milions d’euros, realitzada entre el 2016 i el 2017. Tot això es tradueix en què, actualment, a Vilabella s’arriben a produir fins a un total de 50 mililions d'unitats però amb l’expansió la planta té capacitat per produir-ne 140 milions anuals.

Una part important de la inversió ha estat destinada íntegrament en la producció de la nova línia de productes EFICAPS, càpsules intel·ligents que permeten la dissolució controlada dels seus ingredients, amb tecnologia multicapa utilitzada majoritàriament en el sector farmacèutic i que permet aprofitar els components actius de manera més eficaç.

La planta de producció de Tarragona destaca pel seu alt grau d’automatització de tots els seus processos. “La majoria dels nostres productes no són tocats per treballadors en el procés de fabricació”, puntualitza Jané.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies