Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


La indústria 4.0, el possible futur econòmic de les Terres de l’Ebre
T.E.
05/11/2018

La indústria 4.0 podria ser un dels punts claus en el futur del desenvolupament econòmic de les Terres de l’Ebre, segons va anunciar ebredigital.cat. Al menys així ho va assegurar la directora general d’Indústria durant la seva darrera visita a Tortosa. Va ser en una jornada networking on va demanar als empresaris la seva implicació per començar a treballar en aquesta línia.

I és que tal com diu ebredigital.cat és la tercera vegada que la directora general d’aquesta àrea visita les Terres de l’Ebre i és molt conscient de la demanda dels empresaris, que reivindiquen més inversions en infraestructures, més formació i estratègies per retenir el talent. La Generalitat ha desenvolupat un pla que podria ajudar a compensar totes aquestes mancances.

Durant la seva visita, Matilde Villarroya va demanar també als empresaris que traslladin al departament les estratègies que s’haurien de seguir per aconseguir que els joves ebrencs decideixin quedar-se a les empreses que aposten per continuar fent indústria al territori.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies