Tarragona Empresarial al Twitter 20/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Aigües de Reus millora les xarxes d’abastament i sanejament en diversos barris de Reus
T.E.
24/10/2018

Aigües de Reus té previst iniciar, entre aquesta setmana i la vinent, obres en diversos carrers dels barris Montserrat, Immaculada, Fortuny i Poetes. Els treballs tenen com a finalitat la millora de les condicions de servei de les xarxes de sanejament i d’abastament d’aigua.

El cost total dels treballs és de 194.049,16 euros, que van a càrrec íntegrament d’Aigües de Reus. El regidor de Medi Ambient, Daniel Rubio, destaca que “tal com és habitual amb les obres de reparació i manteniment de les infraestructures bàsiques del servei, els treballs que duem a terme no representen cap despesa per als veïns dels carrers afectats, sinó que estan finançades en la seva totalitat per l’empresa municipal d’aigües”.

Al barri Montserrat, l’obra consisteix en la reparació de la xarxa de sanejament del carrer de Sierra Nevada, on hi ha unes canonades obsoletes que presenten cert risc d’avaries. Els treballs tindran una durada aproximada de dues setmanes, i compten amb un pressupost de 42.502,82 euros.

Pel que fa al barri de la Immaculada, s’han programat obres de reparació de les xarxes de sanejament i d’abastament entre els números 33 i 36 del carrer del Pont. En aquest cas, es tracta de substituir les canonades existents, que es troben en un estat deficient, amb l’objectiu de millorar-ne el servei. La durada prevista també és de dues setmanes, i el pressupost és de 30.635,01 euros.

També s’ha previst una intervenció al barri dels Poetes, on es millorarà la xarxa d’abastament a l’entorn del carrer de Campoamor i el camí de l’Aleixar, on existeixen un conjunt de canonades antigues que presenten un cert risc de petites avaries. La intervenció ha de durar unes tres setmanes, i el pressupost dels treballs és de 26.797,93 euros.

Finalment, es comencen obres de reparació de la xarxa de sanejament en els carrers Guipúscoa i Antiquaris, en el Barri Fortuny, on se substituirà l’actual xarxa de formigó, que es troba en un estat evident de degradació, amb l’objectiu de er millorar-ne el seu comportament. En aquest cas, la durada estimada de les obres és d’un mes, i el pressupost és de 46.925,92 euros (per al carrer Guipúscoa) i 47.187,48 euros (per al carrer Antiquaris).
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies