Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Móra la Nova es prepara per la 187a Fira Agrícola, Ramadera i Industrial
T.E.
22/10/2018

Malgrat la pluja, el ritme a Móra la Nova no pot parar. El dijous que ve s’inaugura la 187ena Fira Multisectorial i el poble s’emplenarà d’estands, expositors i milers de persones que visitaran el certamen. I, com cada any, la fira mantindrà el seu estil tot i que amb petits canvis a la seva distribució. En xifres, la fira tindrà gairebé uns 200 expositors entre el pavelló i tots els carrers. També hi haurà una nova edició de la Fira de la Cervesa i un total de 22 empreses a la Fira del Vi, una fira que també comptarà amb un tast gratuït de vins novells el divendres a la tarda i un tast de vi musical.

Una de les vessants de la Fira és la cultural, enguany s’han presentat 40 obres al concurs literari. També hi haurà una obra de teatre. El concert de fires enguany serà el dissabte de la mà de Blaumut i Gertrudis i també dos DJ’s que amenitzaran la jornada. També hi haurà, el divendres en aquest cas, una festa dels quintos del 2000.

L’any passat van visitar la fira més de 70.000 persones i la organització preveu una estimació similar. De fet, asseguren que no poden ampliar els metres quadrats de la fira perquè no hi ha més espai al municipi i per això es tenen que desestimar moltes sol·licituds d’empreses que mostren interès en ser presents al certamen.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies