Tarragona Empresarial al Twitter 22/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


ESADE porta a Salou una aula internacional d'innovació turística
T.E.
18/10/2018

Salou acull el proper dilluns una aula internacional d’innovació turística organitzada per ESADE-Caixa Bank Hotels & Tourism que pretén analitzar al llarg de diverses ponències i un col·loqui aspectes com les ‘Perspectives de l’economia espanyola i el sector turístic’, així com les “principals preocupacions del sector turístic català, anàlisis i propostes d’ESADE-Caixa Bank Hotels & Tourism”. Ambdues xerrades aniran a càrrec d’experts en la matèria: la primera d’elles amb l’economista de CaixaBank research, Anna Campos i la segona amb el catedràtic del departament de màrqueting d’ESADE i director de la Aula Internacional d’Innovació Turística (AIIT).

L’inici de la jornada – a la que cal inscriure’s prèviament- tindrà lloc a les 9,30h del matí amb les intervencions del catedràtic Josep Valls; el director del departament de Turisme de CaixaBank, David Rico; el director executiu de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), Patrick Torrent i l’alcalde de Salou, Pere Granados. Precisament, Granados, s’ha mostrat “molt satisfet d’acollir una iniciativa del món acadèmic i empresarial relacionat amb el turisme”. I ha afegit que “Salou és l’indret idoni per acollir iniciatives d’aquesta índole donat el pes del municipi en el món turístic català, espanyol i internacional”.

Al voltant de les 11 del matí continuarà la sessió amb un col·loqui: ‘Les empreses turístiques davant els canvis’ on intervindran personalitats reconegudes en l’àmbit del món turístic com el catedràtic de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV, Salvador Anton; el director general del Grup Costa Brava Centre, Martí Sabrià, a més del director de l’Instituto Tecnológico Hotelero CEHAT, Álvaro Carrillo i moderat pel director de CaixaBank Hotels & Tourism, Diego Vicente Hernández.

A la cloenda (11.45h) hi participaran Joan Montserrat, Director Centro de Empresa Reus CaixaBank; Fernando Jiménez, Director Centro de Empresa Tarragona CaixaBank; el catedràtic Josep F. Valls i Xavier Roig, President Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda.

Les jornades tindran lloc a la sala Xavier Turull de l’escola de música de Salou (edifici del Teatre Auditori) i requereix inscripció prèvia.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies