Tarragona Empresarial al Twitter 22/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


La jornada de tecnologia i innovació de la fusta, el Fustend 2018, arrencarà el 22 i 23 d'octubre
T.E.
17/10/2018

La Cambra de Comerç de Reus va acollir el passat dimarts la presentació de la jornada de tecnología i innovació sobre la fusta, el Fustend 2018. Se celebrarà els dies 22 i 23 d'octubre a les instal·lacions de firaReus. La trobada té com a objectiu generar sinèrgies entres els professionals i conèixer noves possibilitats per millorar la competitivitat de les empreses. La iniciativa és del Gremi comarcal al Baix Camp de fusters, ebenistes i similars.

El president de l'entitat, Josep Maria Cogul, va remarcar el caràcter innovador del certamen. "L'acte serveix per prestigiar la figura del fuster, i encoratjar a les noves generacions a creure en les possibilitats d’un ofici amb grans possibilitats de futur", va explicar.

Durant el FUSTEND es presentarà, també, una nova APP que vol servir per facilitar la gestió de l’activitat professional dels fusters i que demostra, com apuntava el mateix president del Gremi, la voluntat d’innovar i d’avançar en noves formes de treball.Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies