Tarragona Empresarial al Twitter 20/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Arrenca la inscripció a la corrempreses
T.E.
03/10/2018

Aquesta setmana s’han iniciat les inscripcions per participar a la CorrEmpreses, la primera cursa d’empreses a Reus, organitzada conjuntament per la Cambra de Comerç de Reus i la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Reus. Les inscripcions poden formalitzar-se a la pàgina web www.cambrareus/corrempreses. La cursa es desenvoluparà en un circuit urbà pel centre de Reus de cinc quilòmetres. L’hora de sortida serà les 10.30 del diumenge 21 d’octubre.

L’organització permet inscriure’s a títol individual o bé formant equip. En aquest cas s’estructura de la següent manera:

Categoria equips Femenins. Equips d’un màxim de 5 corredores. Puntuen, per la classificació final, les tres primeres que arribin a meta.
Categoria equips Masculins. Equips de màxim 5 corredors. Puntuen els tres primers classificats.
Categoria equips Mixtes. Equips de màxim 3 + 3 components. Puntuen els dos primers classificats masculins i femenins (2 + 2).

Els guanyadors rebran els Premis corrEmpreses 2018 Cambra de Comerç de Reus en les següents categories:
• Els tres primers equips classificats en categoria femenina
• Els tres primers equips classificats en categoria masculina
• Els tres primers equips classificats en categoria mixta
• Els tres primers classificats en categoria treballadors masculins.
• Els tres primers classificats en categoria treballadors femenins.

L’OBJECTIU DE LA CORREMPRESES

La cursa vol servir per sensibilitzar, en l’àmbit de l’empresa, de la importància de fer esport de manera regular. En aquest sentit està comprovat científicament que la pràctica esportiva millora l'estat de salut i la qualitat de vida dels treballadors, redueix l’absentisme laboral, millora la capacitat de decisió i, també, el rendiment i la productivitat, afavorint les relacions dels grups humans i augmentant la satisfacció dels treballadors.
Fins i tot s’ha demostrat que els professionals que practiquen esport de manera regular tenen menys baixes laborals i, per tant, l’empresa se’n beneficia atenent que el seu personal és més regular i competitiu.

La Cambra i la Regidoria d’Esports també han impulsat la prova aprofitant la candidatura REUS CAPITAL EUROPEA DE L’ESPORT 2019 a la que hi concorre l’Ajuntament i que té el suport de la corporació. I està previst que la setmana prèvia a la prova, del dilluns 15 al dissabte 20 d’octubre, es desenvolupin tot un seguit d’actes formatius i lúdics per fer pedagogia sobre el valor de l’esport i, també, la importància d’una alimentació saludable.

La Cursa col·labora solidàriament amb l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona i una part de la inscripció
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies