Tarragona Empresarial al Twitter 22/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Víctor Magriño parlarà sobre 'Les mitges veritats de la transformació digital' a la Cambra de Tarragona aquest divendres
T.E.
03/10/2018

Víctor Magariño, director del Programa de Transformació Digital d’ESADE, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 5 d’octubre a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina.

Magariño parlarà de “Les mitges veritats de la transformació digital” i explicarà que ja fa anys que s’està evangelitzant sobre la transformació digital fins el punt que és probable que es pateixi "fatiga digital". Per això repassarà quins aspectes són realment estratègics i analitzarà en clau crítica alguns dels apriorismes que ens han venut com a prediccions apocalíptiques.

Víctor Magariño acumula 25 anys d'experiència en posicions directives de màrqueting, vendes i consultoria amb responsabilitat sobre grans equips multiculturals a importants marques globals com ara McDonnell Douglas, Cadbury Schweppes, Universal Pictures i recentment com a Country Manager, a Espanya i a diversos països d’Europa Central, de Google. És membre del Consell i CMO en Comunycarse Network Consultants, integrador i desenvolupador de tecnologia per a solucions de comunicació i intel·ligència.

Fa més de 20 anys que es dedica a la docència com a professor universitari i keynote speaker en prestigiosos fòrums nacionals i internacionals sobre transformació digital, màrqueting digital, vendes i habilitats directives. Actualment és professor de Màrqueting a la New York University (Stern Business School); director del Programa de Transformació Digital, professor a Indigital i Tutor a l'Executive Màster en Digital Business, tots ells a ESADE. És també professor i coordinador de l'assignatura de Màrqueting Digital a diversos programes Màster a la UC3M.

Des de l’any 2018 col·labora habitualment a la tertúlia de Capital Ràdio "Afterwork" (premi Antena d'Or), programa especialitzat en anàlisi sobre temàtica tecnològica idigital.

Els “Bon dia” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol i CaixaBank i la col·laboració de Bic Graphic i Nespresso.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies