Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


El celler del Priorat Clos Galena presentarà a Estocolm una selecció de vins i la col·lecció 'Art, vi i territori' de la galeria Anquin's
T.E.
28/09/2018

El celler Clos Galena presentarà a Estocolm una selecció de vins exclusiva i limitada juntament amb la col·leció artistíca de caixes pintades, 'Art, vi i territori', fruit de la col·laboració amb la galeria d'art Anquin's de Reus. Tot plegat, s'ha anunciat aquest divendres a la Cambra de Comerç amb la presència de la propietària del celler, Merche Dalmau, i representants culturals i del territori.

"Fer viatjar les ampolles de vi amb l'essència del nostre celler ecològic i respectuós amb el medi ambient suposa per a nosaltres tot un assoliment. D'aquesta manera podem explicar el món que hi ha rere una copa de vi", han estat les paraules de la propietària del Celler del Priorat Clos Galena, Merche Dalmau, qui després de l'èxit aconseguit arran la celebració dels Premis Nobel 2017 i la distinció del seu vi 'Formiga de Vellut', encara assaboreja distincions i elogis.

"Aquest projecte suposa la unió de dos móns plens de creativitat i que reflecteixen trets distintius del territori. Crear-hi tot aquí i poder tenir l'oportunitat d'exportar-ho és molt important per a nosaltres", ha dit la seva la galerista Pepa Quinteiro de l'Anquin's.

La col·lecció artística esdevé una carta de presentació i hi han col·laborat 10 artistes catalans: Albert Alís, Mònica Castanys, Alícia Grau, Coia Ibáñez, Frank Jensen, Didier Lourenço, Josep Moscardó; Ramón Moscardó. Lluís Puiggròs i Benjamín Torcal. A la trobada de mitjans, de fet, hi ha assistit Lluís Puigggròs, qui ha esmentat en què s'havia inspirat. "M'agraden molt els reptes i quan m'ho van proposar vaig pensar que seria una bona barreja de vi i art. Amb la qual cosa, vaig dibuixar el poc que recordava Estocolm", ha dit l'artista Lluís Puiggròs.

Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç, Isaac Sanromà, ha estat l'encarregat de conduir l'acte i ha aprofitat a fer un resum de la trajectòria del celler. "Per a nosaltres,Dalmau està duent a terme una tasca d'embaixadora del territori i ens situa com a ubicació estratègica".

La regidora de Cultura i Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha parlat en nom de les seves dues carteres. "Des del vessant cultural estem projectant la ciutat a l'exterior, això és sempre molt important i pel que ja al turisme i la projecció de ciutat crec que la naturalesa del projecte casa molt bé amb les nostres línies estatègiques per garantir que el turisme que ens coneix fora ens pugui arribar a visitar", ha conclòs la regidora Caelles.

Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies