Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Certify compra l'startup Captio, líder europea en gestió de despeses
T.E.
24/09/2018

Certify, el proveïdor més gran independent de programari per a la gestió de despeses corporatives, ha anunciat l’adquisició de l’statup tortosina Captio, un dels proveïdors líders en el sector a Europa, segons va confirmar fa una setmana el mitjà Ebredigital.cat.

L’adquisició és la primera fora d’Amèrica del Nord per Certify i, segons apunta el mitjà digital, suposa la seva incursió més internacional fins al moment. L’acord permet a Certify oferir les seves solucions de gestió de despeses per a grans, mitjanes i petites empreses a tot Europa i específicament a Espanya, Portugal, França i Itàlia, on Captio compta amb una sòlida base de clients i una presència cada vegada més gran. La companyia combinada ara té més de 10.000 clients en més de 90 països.

L’empresa combinada continuarà treballant en les línies de producte actuals i donant servei als clients existents amb una oferta millorada de serveis aprofitant les sinergies dins del grup.

La decisió de Certify d’adquirir Captio és l’últim moviment en un esforç concertat per part de l’empresa per expandir la seva presència fora d’Amèrica del Nord.

Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies