Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


El Consorci d'Aigües de Tarragona renova el web corporatiu
T.E.
04/09/2018

Amb la voluntat de continuar millorant la comunicació i d’acord amb el principi de transparència, el Consorci d’Aigües de Tarragona ha modernitzat la seva pàgina web i també ha incorporat un “portal de transparència” on es pot consultar tota la informació posada al dia de les actuacions desenvolupades pel Consorci, els resultats de la seva gestió, i així com la nova “seu electrònica”, un espai per relacionar-se electrònicament amb el CAT.

S'hi podrà continuar consultant la informació de servei actualitzada com ara les analítiques diàries de l’ETAP a l’apartat de “La teva aigua” i les notícies sobre el CAT a l’apartat de “Comunicació”, juntament a una galeria d’imatges per il·lustrar les informacions relacionades.

D’altra banda es poden concertar visites escolars i en grup a l’Estació de Tractament d’Aigua Potable de l’Ampolla a través de l’apartat “Visita’ns”, tot omplint el formulari de contacte. En aquest apartat hi ha un vídeo que mostra un nou model de visites escolars que s’està duent a terme a l’ETAP.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies