Tarragona Empresarial al Twitter 22/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


REDESSA treu a subhasta pública l’alienació de tres parcel·les del complex empresarial REDESSA 3
T.E.
27/07/2018

La societat municipal REDESSA traurà a concurs mitjançant subhasta pública la venda de tres parcel·les del complex empresarial REDESSA 3, al polígon industrial Mas Batlle, per un import total de sortida de 281.013 euros. El consell d’administració de Reus Serveis Municipals SA, constituït com a Junta General de REDESSA, ha pres la decisió aquest dijous, 26 de juliol, davant la proposta del Consell d’Adminstració de REDESSA i l’activació del mercat immobiliari a la zona; i amb el doble objectiu de contribuir al desenvolupament industrial de la ciutat i dotar la societat municipal de nous ingressos per encarar futures inversions.

Es tracta de tres solars ja urbanitzats que formen una sola finca registral, destinats a usos industrials, i que REDESSA posarà a la venda de manera agrupada, amb una superfície total de 2.549m2, i un preu de sortida de 110,24 euros el metre quadrat segons la doble taxació que n’ha realitzat REDESSA, una de pròpia i una d’externa independent. Les parcel·les estan situades als carrer Castillejos números 23 i 25 i al carrer Apel·les Mestres 16 (parcel·les cadastrals 23, 25 i 27), al polígon AgroReus.

La forma d’adjudicació serà la subhasta pública i el procediment obert, on qualsevol interessat podrà presentar proposta, per tal de garantir al màxim els principis de concurrència, transparència, igualtat i publicitat. L’operació aprovada per la Junta General de la societat municipal compta amb els informes favorables de la Secretaria i la Intervenció municipals.

El complex empresarial REDESSA 3, de 24.603m2 de superfície, ofereix un conjunt de 27 parcel·les industrials en règim de compra d’entre 525 i 2.054m2. Té com a objectiu contribuir al desenvolupament industrial i a la diversificació a la ciutat, i facilitar els projectes de les petites i mitjanes empreses, així com la generació d’ocupació. El complex està situat entre els carrers d’Apel·les Mestres i de Castillejos, davant el complex empresarial REDESSA 2.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies