Tarragona Empresarial al Twitter 22/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Repsol lliura els Premis de Seguretat Empresarial i Medi Ambient 2017
Un any més Repsol ha celebrat la Reunió General de Coordinació d'Activitats Empresarials.
L'acte ha servit per informar de les fites assolides en Seguretat i Medi Ambient durant l'Exercici 2017
En acabar l'acte, Repsol ha agraït el treball i l'esforç de superació tant dels guanyadors com de totes les persones i empreses que treballen al Complex.
T.E.
27/07/2018

Un any més Repsol ha celebrat la Reunió General de Coordinació d'Activitats Empresarials. L'acte ha servit per informar de les fites assolides en Seguretat i Medi Ambient durant l'Exercici 2017, així com per realitzar seguiment dels Objectius per a aquest any 2018 i les grans línies estratègiques de la companyia en aquestes matèries. En la mateixa reunió s'ha expressat el reconeixement en matèria de seguretat a les empreses que més han destacat durant el 2017.

Les empreses col·laboradores premiades en l'edició d'aquest any per una millor gestió en matèria de seguretat laboral han estat CARBONELL I FIGUERAS, GRUAS RIGAR Y SIEMSA INDUSTRIA que a l'acte de lliurament han expressat les claus de la seva gestió en matèria de seguretat. Des de Repsol s'ha valorat la implicació, la proactivitat i el compromís de les companyies en la realització d'activitats preventives dins del Complex Industrial.

Així mateix, s'ha lliurat d'un Diploma de Reconeixement en matèria de seguretat i medi ambient a l'empresa ESERMAN, por la implantació de la metodologia LEAN para la millora de l’eficiència i gestió de la seguretat i el medi ambient en les operacions logístiques realitzades al C.I. de Tarragona.

La reunió ha comptat amb la presència d'aproximadament 180 assistents pertanyents a un centenar d'empreses col·laboradores de Repsol. A la trobada han assistit també els Gerents de les Mútues, dels Serveis de Vigilància de la Salut de SPA (Serveis de Prevenció Aliens) i els Gerents, els Caps d'Obra i els Tècnics Prevenció de les empreses que treballen al Complex Industrial de Repsol a Tarragona.

En acabar l'acte, Repsol ha agraït el treball i l'esforç de superació tant dels guanyadors com de totes les persones i empreses que treballen al Complex.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies