Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


La Firagost de Valls arrencarà amb més de 300 expositors i un ampli programa d'activitats
T.E.
24/07/2018

Valls està d'enhorabona. S'acosta la celebració de la 64ena edició de la Firagost amb més de 350 expositors i més d'1,5 kilòmetres d'exposició, segons ha confirmat el Diari de Tarragona. Ja està tot preparat per gaudir d'una trobada tradicional que es durà a terme el 31 de juliol i l'1 d'agost.

La cita inclou un ampli catàleg d'activitats paral·leles, on destaquen les curses de portadors/es de sacs d'avellanes, un concurs de cavalls i d'arrossegament en trineu, entre altres.

L'aspecte gastronòmic serà, com és habitual, un ingredient clau, ja que els assistents podran trobar una gran varietat de productes derivats dels gruits del camp, com ara vins i caves. També s'hi trobaran altres productes agroalimentaris, herboristeria, alimentació artesanal i, fins i tot, vehicles i maquinària agrícola.

Quant a l'aspecte folklòric, Valls també comptarà amb la presència de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Valls. De fet, dimecres 1 d'agost, a partir de les 20.15 hores, hi haurà actuació castellera.

La Firagost és també un esdeveniment on no pot mancar el menjar i el beure. Pr aquesta raó, hi haurà la XI Mostra de Cerveses Artesanes i la III Mostra de Food Trucks a la plaça El Pati.

Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies