Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Dow Tarragona tanca l’any 2017 com a el segon millor any de producció de la seva història
T.E.
25/06/2018

‘Creant el Futur’ és el lema de l’Informe Públic de Dow Chemical Ibèrica, en el qual es donen a conèixer els principals projectes desenvolupats a Espanya i Portugal en 2017, així com els resultats econòmics obtinguts, els objectius aconseguits i els reptes que es plantegen per davant. Amb aquests objectius Dow vol destacar l'empresa que serà en el futur: centrada en la ciència dels materials i amb un fort compromís amb les necessitats presents i futures de la societat.

El 2017 Dow va registrar a Espanya una xifra de negoci d'1.189 milions d'euros, una quantitat que suposa una millora del 13% respecte 2016. Aquest balanç, juntament amb el fet que 2017 va ser el segon millor any de producció de la història del complex industrial de Tarragona, no són més que una mostra del lideratge i presència de Dow al mercat.

L'any passat la Companyia va celebrar el 50è Aniversari de l'inici de les seves operacions a Tarragona. Una fita que consolida la importància del complex de Dow durant mig segle, com a enclavament estratègic i referent del sector químic en el sud d'Europa.

Des del punt de vista corporatiu, 2017 va suposar un punt d'inflexió atès que Dow va culminar el procés de fusió amb DuPont. Aquesta unió, en la implantació dels quals a la regió Ibèrica s'està treballant, suposa seguir invertint en ciència i innovació, resoldre els reptes plantejats pels clients i aportar al sector un major valor basat en el creixement sostenible i la innovació. A partir de 2019, les tres empreses, resultat de la fusió, cotitzaran en Borsa de forma independent: agricultura (Corteva Agroscience), ciència dels materials (Dow) i productes especialitzats (DuPont).
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies