Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


La Fira de l’Ocupació PICE arrencarà aquest dijous 14 de juny
T.E.
12/06/2018

La Cambra de Comerç de Reus organitza, el proper dijous 14 de juny de 9 a 14h, la fira d’ocupació pice amb l’objectiu d’afavorir la introducció dels joves de 16 a 29 anys al teixit empresarial amb el contacte amb empreses i, també, amb experts en orientació ocupacional.

A nivell pràctic la fira permetrà als joves millorar la seva ocupabilitat amb tallers pràctics de realització de currículum i marca personal, informant de programes especialitzats de formació amb sortides laborals i afavorint el contacte amb les empreses participants.

De fet els estands de la fira instal·lats a l’Espai Llotja serviran per conèixer les empreses participants: ADECCO, Càmping Mont-roig, Grup Català de Treball ETT SL, Grupo DIA, Port Aventura, Unió Corporació Alimentària, Salvament Servitur, Creatics, Grupo Reside Hosteleria.

La fira inclourà, paral·lelament, dues ponències i 2 tallers pràctics que seran impartits per Ester Borrull, fotògrafa i videògrafa de XES produccions i professora de l’Escola de Cinema de Reus; Àngel Cruz, artesà digital, educador TIC especialitzat a crear i millorar les relacions entre persones i equips de treball amb les noves tecnologies i les xarxes socials; i del youtuber, gammer i influencer Yumland que explicarà la seva experiència com a emprenedor i la importància de formar-se en màrqueting digital.
L’entrada és lliure i pel sol fet d’assistir-hi es podrà optar a una de les dues tauletes digitals que es sortejaran entre els inscrits.


Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies