Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Josep Andreu deixa la presidència del Port de Tarragona
T.E.
07/06/2018

El president de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Andreu, ha comunicat aquest dimecres de forma personal al conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, la seva decisió de no continuar en el càrrec al capdavant del Port de Tarragona.

Josep Andreu ha explicat al conseller que va prendre aquesta decisió a principis d’aquest any però que, per ètica i lleialtat institucional, ha esperat a transmetre-la a la formalització del nou Govern de la Generalitat

Josep Andreu també ha comunicat aquesta decisió avui mateix als membres del Consell d’Administració de l’Autoritat Portuària de Tarragona.

Després de més de set anys a la presidència de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Andreu considera que ha arribat el moment de tancar aquesta etapa professional i retornar al sector privat.

El president Josep Andreu s’ha posat a disposició del conseller Damià Calvet i li ha agraït la seva atenció i disponibilitat per acordar un traspàs formal i ordenat, similar al que s’ha dut a terme avui al Port de Barcelona, una vegada s’hagi decidit qui ocuparà el càrrec al capdavant de l’Autoritat Portuària de Tarragona.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies