Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Programa especialitzat en parcs temàtics per afavorir la creació d'empreses en aquest sector
T.E.
29/05/2018

Estimular la creació d'empreses en l'àmbit dels serveis als parcs temàtics a partir de les necessitats detectades en aquest sector és l'objectiu del projecte Enginy. Aquest programa d'emprenedoria territorial especialitzada està liderat per la Diputació de Tarragona, amb la participació d'Autoocupació, el Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya, i la col•laboració de PortAventura World.

Un total de 12 emprenedors podran participar en aquest projecte, que els ofereix 150 hores de formació especialitzada per a donar resposta a les necessitats i oportunitats actuals del parc temàtic per tal de generar noves oportunitats de negoci al sector. Fins a finals d'any, experts del sector compartiran diferents eines i recursos tecnològics que constituiran la base per al desenvolupament de projectes empresarials futurs.

El programa posarà a l'abast dels participants diversos tutors, entre ells experts de Port Aventura World, que els oferiran un total de 70 hores de tutories, a través de les quals identificaran i determinaran quines són les oportunitats de negoci reals en aquest àmbit. A més, està previst que els emprenedors visitin el ressort turístic per conèixer de primera mà la seva realitat i puguin testejar les seves propostes in-situ.

Els participants, que iniciaran la formació a principis de juliol, han de ser persones interessades a emprendre un projecte empresarial en el sector dels parcs temàtics i del turisme en general. El programa no estableix uns requisits específics, però es valoraran aspectes com la formació -bàsicament en Turisme, Administració i Direcció d'Empreses i/o Enginyeria- i la seva experiència emprenedora.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies