Tarragona Empresarial al Twitter 20/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


El Clúster TIC Catalunya Sud i REDESSA estableixen una aliança per a la captació d'empreses tecnològiques
T.E.
22/05/2018

Amb l’objectiu de posar en valor les oportunitats que es poden generar a través de l’agrupació d’empreses d’un mateix sector en un espai comú i d’altra banda amb la intenció de fer més fàcil la seva instal•lació, l’Associació Clúster TIC Catalunya Sud, ubicada a l’edifici Tecnoparc, i REDESSA han acordat treballar conjuntament en la captació de noves empreses, startups i autònoms vinculats a l’àmbit de les tecnologies.
El Clúster TIC Catalunya Sud agrupa actualment a 41 empreses de referència del sector amb 1.300 persones treballant de forma directa. Per la seva banda, els edificis Tecnoparc i CEPID, propietat de REDESSA, acullen un total de 39 empreses del sector TIC que donen ocupació directa a prop de 600 treballadors. Aquest pol d’empreses amb diferents dimensions i especialitzacions ja gaudeixen de les oportunitats que es generen a través de la cooperació i la col•laboració sota un mateix emplaçament i amb la cobertura del Clúster TICSUD.
Amb la finalitat de potenciar aquestes possibilitats, les empreses i professionals de nova creació de l’àmbit tecnològic que es vulguin instal•lar als edificis propietat de REDESSA, Tecnoparc i CEPID, gaudiran d’un descompte equivalent a la quota anual del Clúster TICSUD durant el primer any, així com de les facilitats que es deriven d’una gestió tècnica i coordinada entre ambdues entitats.
Actualment l’ocupació dels edificis Tecnoparc i CEPID és del 91% i 70% respectivament i es preveu que enguany es puguin incrementar a través de la captació de noves empreses i del creixement i ampliació d’algunes de les ja existents. Aquestes infraestructures disposen d’importants elements que les fan atractives per a la implantació de noves empreses: accés de fibra òptica d’alta velocitat, CPU, espais modulars ampliables en 24 h, serveis comuns i espais compartits, com terrasses i menjadors que fan més agradable i profitosa l’estada dels equips. A banda, el polígon Tecnoparc compta amb unes bones comunicacions i facilitats d’aparcament.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies