Tarragona Empresarial al Twitter 22/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Una quinzena d’exportadors s’interessen per fer negocis a Costa d’Ivori
T.E.
27/04/2018

Una quinzena d’exportadors s’han reunit aquest matí amb Charles Darius Atchimon Ake, ambaixador de Costa d’Ivori a Espanya,qui ha pres part a una nova edició del cicle de jornades Obrint Mercats que organitza la Cambra de Tarragona. L’acte ha comptat també amb l’assistència de Tiéssé Solange, responsable de Turisme de l’Ambaixada de Costa d’Ivori.

El país és un dels mercats més potents de la zona occidental subsahariana per les infraestructures portuàries i de transport, que el consoliden com una plataforma d'accés a destins com Burkina Faso, Níger, Mali o Guinea. Les oportunitats de negoci se centren en l'agroindustria, hidrocarburs, infraestructures, comerç, telecomunicacions i turisme.

En la seva intervenció Laura Roigé, presidenta de la Cambra, ha posar en valor els lligams entre Tarragona i Costa d’Ivori, “un país que en els darrers anys hem visitat en 17 ocasions en viatges de negocis, en companyia d’empresaris vinguts d’arreu de l’Estat”.

Aquesta intensa relació s’explica, segons Roigé, en el seu elevat potencial i oportunitats de negoci “per a les nostres empreses”.

Aquest Obrint Mercats s’emmarca dins el cicle “Àfrica d’Oest a Est”, que impulsa la Corporació tarragonina per ajudar als exportadors a créixer comercialment en aquell continent. I que continuarà amb les trobades de treball amb representants diplomàtics de Kènia (16 de maig) i la República Democràtica del Congo (23 de maig).
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies