Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


La construcció segueix creixent a les comarques de Tarragona
T.E.
24/04/2018

Entre gener i març d’enguany, la construcció d’habitatge residencial nou s’ha incrementat en un 240% respecte el mateix període del 2017. Durant el primer trimestre, s’han visat 172 nous habitatges d’ús residencial dels quals, un 64% pertanyen a blocs d’edificis. Un altre 23% dels visats són d’habitatges unifamiliars. Les dades aportades pel COAATT indiquen altres valors destacables, s'ha fet constar. Respecte el nombre d’habitatges acabats, el trimestre es tanca amb un total de 73 habitatges, 12 habitatges menys que al mateix trimestre de 2017. L’obra nova no residencial creix també al voltant d’un 36% respecte els valors de 2017. Es tracta principalment d’edificacions d’ús agrícola, magatzems i piscines.

El sector de la rehabilitació, "molt important per al sector de la construcció en l’època més forta de crisi", conserva els valors de 2017 i la ciutat de Tarragona segueix liderant el rànquing d’actuacions en aquestes comarques. Reus, Salou, Cambrils, Vila-seca i Calafell segueixen sent municipis on també s’aposta per la rehabilitació.

L’activitat creix gairebé a tots els sectors. L’activitat que més creix és la inspecció tècnica d’edificis (ITE), ja que entre 2017 i 2018 s’han multiplicat per cinc. Les taxacions i les coordinacions de seguretat creixen també molt per sobre de la mitjana.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies