Tarragona Empresarial al Twitter 20/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


‘La clau de la restauració en turisme’
T.E.
19/04/2018

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou, ha organitzat, pel dimarts vinent, dia 24 d’abril, una jornada tècnica dirigida als professionals de l’hostaleria i la restauració, que duu per títol “La clau de la restauració en turisme”.

La jornada té com a missió principal que els assistents puguin adquirir interessants i enriquidors coneixements relatius a les noves tendències en la cuina i la gastronomia, de la mà de professionals reputats. Eduard Farriol, president de la FEHT ha afirmat que "seguim treballant amb l'objectiu que el sector turístic de la Costa Daurada es diferenciï d'altres destinacions competidores per la nostra qualitat en el servei i per la innovació. Amb aquesta Jornada volem posar l'accent en el servei de restauració, un dels més importants per als visitants".

‘La clau de la restauració en turisme’ es desenvoluparà de 9 h a 15 h i consistirà en un seguit de conferències de la mà de professionals del món de la restauració amb una llarga trajectòria, que, a trets generals, donaran a conèixer les seves experiències personals i professionals, i mostraran les últimes tendències, així com algunes tècniques innovadores i els nous reptes i secrets en cocteleria. Alguna de les personalitats destacades d'aquesta jornada són Pere Monje, director del Via Veneto de Barcelona, i Arnau Bosch, del restaurant Can Bosch de Cambrils, tots dos establiments reconeguts amb una estrella Michelin.

En la realització i organització d’aquesta jornada hi col·laboren l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils; l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda; l’Associació de Càmpings de Tarragona Unique Camping Destination; l’INCAVI, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya; l’Associació d’Agències de Viatge Receptives Costa Daurada; l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre; l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona i l’Associació d’Hotels de Tarragona; la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i el Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya (PCT).
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies