Tarragona Empresarial al Twitter 22/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Ficommerce consolida la seva proposta
T.E.
11/04/2018

Ficommerce acomiada la seva 3a edició amb èxit de participació. Unes 350 persones, entre ells professionals i estudiants, han assistit a la jornada de comerç i màrqueting digital que s’ha celebrat a firaReus.
L’esdeveniment, organitzat per ClústerTic, firaReus i ESIC Business School, s’ha posicionat com la jornada de referència en màrqueting digital del sud de Catalunya. El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, destaca que “Ficommerce es caracteritza per oferir un contingut de qualitat orientat a la professionalització i un exemple d’això són els tallers de contingut avançat, que enguany han tingut una molt bona acollida”. Cada taller ha comptat amb una vintena d’assistents interessats en SEO, SEM i Google Analytics.
En aquesta edició, els responsables de les àrees comercials i de màrqueting d’organitzacions com Privalia, Banc Sabadell, Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (TV3), Play The Game Agency i Thinketers, entre altres, han ofert ponències que han acollit un gran nombre de públic. Aquestes xerrades s’han centrat en temes com el màrqueting d’influencers, la publicitat programàtica, les criptomònades (Bitcoin, Ethereum i Iota), la gamificació, el Big Data i la compra programàtica.
Per finalitzar la jornada, s’ha fet el lliurament dels premis Ficommerce Awards, que tenen com a objectiu distingir el millor projecte de negoci online. La guanyadora d’aquesta edició ha estat una estudiant de la Universitat Rovira i Virgili, Judit Camacho, amb el projecte Hoy Libro, una APP sobre llibres reutilitzables.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies