Tarragona Empresarial al Twitter 22/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


El 17 d'abril comença el Programa de "Màrqueting i Vendes" que ESADE impartirà a la Cambra
T.E.
05/04/2018

El Programa de “Màrqueting i Vendes. Direcció Comercial” proporciona als directius participants la formació necessària, teòrica i pràctica, perquè puguin desenvolupar i actualitzar els seus coneixements sobre els mètodes i els conceptes aplicables en màrqueting i vendes; sensibilitzar-se amb les estratègies i els plantejaments competitius en entorns turbulents; compartir i debatre les tendències actuals i les futures evolucions de la gestió comercial a les empreses; establir contactes amb directius d’altres sectors o indústries que estiguin afrontant reptes similars als seus.

El Programa tindrà una durada de 100 hores, de les que 64 estaran articulades en sessions presencials i 36 seran d’aprenentatge en línia.

Aquesta iniciativa s’emmarca en l’acord de col·laboració que la Cambra i ESADE han decidit consolidar i ampliar després de l’èxit assolit el 2017, quan es va organitzar per primera vegada a Tarragona, concretament a la seu de la Corporació tarragonina, un Programa complet de la reconeguda escola de negocis.

Així, doncs, per enguany ESADE impartirà tres programes d’Executive Education: Lideratge de persones i Direcció d’Equips (que va cloure el 6 de març amb una quinzena d’inscrits); Màrqueting i Vendes (abril de 2018) ; InDigital Màrqueting (octubre 2018).

L’avantatge competitiu d’aquesta proposta, a més de la seva contrastada qualitat, rau en el fet que l’alumne gaudirà de tots els avantatges d’aquesta escola de negocis (professorat, experiència i prestigi) sense moure’s de Tarragona.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies