Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


L’Aeroport de Reus inaugura el primer vol de Ryanair a Shannon
T.E.
04/04/2018

L’Aeroport de Reus ha rebut aquest matí el primer vol de Ryanair que operarà la ruta entre Reus i Shannon tots els dimarts i dissabtes fins el 27 d’octubre. La nova connexió realitzarà 124 moviments i oferirà 23.560 seients.
El vol inaugural ha estat rebut amb el tradicional arc d’aigua i als passatgers se’ls ha ofert un tros del pastís commemoratiu que l’Aeroport de Reus ha preparat per a l’ocasió.
Fins ara la connexió amb Shannon l’operava la companyia Cello Aviation. Amb la incorporació de Ryanair, la connexió entre ambdós aeroports s’operarà un total de 158 ocasions al llarg de l’estiu i posarà a disposició dels usuaris 28.592 seients.
A més de Shannon, l’Aeroport de Reus continuarà connectat amb altres ciutats irlandeses d’estiu. Així, mantindrà les rutes amb Dublín, Corl y Knock.
L’acte de presnetació del vol ha anat a càrrec del director en funcions de l’Aeroport de Reus, Carlos Arranz, la responsable de la Secció Serveis Aeroportuaris i Comercial, Desirée Fructuoso, acompanyats per l’Executiva de Marketing de Ryanair a Espanya, Alejandra Ruiz.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies