Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Activa Mútua guardona a 13 empreses de Tarragona per la seva inexistent accidentalitat
T.E.
30/03/2018

Recentment, Activa Mútua va premiar a 13 de les seves empreses protegides a Tarragona per la seva alta conscienciació en matèria de Prevenció de Riscos Laborals (PRL). Una estratègia que els ha permès exhibir una accidentalitat inexistent en 5 o 10 anys de forma ininterrompuda, segons els casos.

Les empreses guardonades han estat: Gonzalo Perdrix Assessors; José Maria Dalmau Vilanova; Bingos Torreón; Corredoria d'Assegurances Tarragona Ferré i Associats; Centre d'Estudis i Orientació; Estudi de Música; Fermín Sanz Sanz; Essi Projects; Serveis Professionals Giralt; Serveis Lingüístics Tarraco; Associació de Pares d'Alumnes del Col•legi Santa Teresa de Jesús; SIM L. Ibarz, R. Escalante, J. Escalante i l'Il•lustre Col•legi Oficial de Metges.

L'acte va tenir lloc a les instal•lacions de la mútua al carrer Estanislau Figueras de Tarragona, va estar presidit per Joan Tua, director de la Delegació Territorial de Tarragona i va comptar amb el suport de Silvia Ruiz, coordinadora de l'Àrea de PRL a Tarragona.

Tua va detallar que en el conjunt de la Mútua es van registrar l’any passat un total de 202 empreses que no van detectar cap tipus d'accident amb o sense baixa, 138 d'elles en els últims 5 anys i 64 els 10 anys. En el cas de Tarragona, va destacar la diversitat sectorial d'aquestes empreses i la importància d’un bon clima laboral ja que “la satisfacció dels treballadors reverteix directament en una major seguretat”.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies