Tarragona Empresarial al Twitter 20/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Prop de 40 empreses seran reconegudes als Premis Cambra de Reus 2018
T.E.
19/03/2018

El president de la Cambra, Isaac Sanromà, i el regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza, han descobert aquest matí la relació d’empreses guardonades en motiu dels Premis Cambra que es lliuraran el 12 d’abril en la gala que es farà a l’auditori Antoni Gaudí de fira de Reus.

Una gala que comptarà amb l’assistència, com a màxima autoritat, del President del Parlament de Catalunya, Roger Torrent. L’acte també inclourà l’actuació de la cantant catalana Beth Rodergas per vincular l’esdeveniment a la celebració extraordinària de Reus Ciutat de la Música 2018. A destacar, així mateix, que la vetllada s’iniciarà amb un homenatge a la figura del qui fou Secretari General de la corporació, Joan Josep Sardà, traspassat l’any 2017.

Les empreses guardonades són les següents: Productos del Cafè, Esquiades.com, Tecnochem, Polichem Grup, Copy Valls, Biotec Biosecurity, PSG Spain, CV Mèdica, SEIBE, Cuina Gestió, Prosegur, Clima Ahorro i Signo. Del sector vinícola, els cellers Casa Gran del Siurana, Baronia del Montsant, Vinícola de Sarral, Mas del Botó, Herència Altés i Rosa Maria Torres.

De l’àmbit comercial la Perfumeria Júlia de Reus, Ca la Cova de Vimbodí, Carnisseria Xarcuteria Nogales de Móra d’Ebre, Espàrrecs i Melmelades Foz-Clua de Gandesa i Riera Ceràmica de Gratallops. Del sector turístic l’Hotel Centre de Reus, el càmping Templo del Sol de l’Hospitalet de l’Infant i el Camping Joan de Cambrils, l’Hostatgeria de Poblet, les Rutes Borrell de la Fatarella i l’Aparthotel Spa Monrural de Benissanet. En aquesta mateixa categoria també voldrem reconèixer la fira del vi de Falset ja que, més enllà de la seva vinculació amb el sector vinícola, s’ha significat com un motor d’atracció turística de primera magnitud.

També la Cambra lliurarà tres premis a empreses que han estat fidels a l’Expro Reus i que expliquen l’evolució de la fira fins a l’actualitat. Són el GRUP OLIVA, Ramon Bergadà i Jardi Camp. Hi haurà igualment
Un reconeixemen a la trajectòria de tres Denominacions d’Origen que han fet molt bona feina en l’àmbit de la promoció del producte local de qualitat. És el cas de les Denominacions d’Origen Protegida de l’Oli Siurana i de l’Oli Terra Alta i, també, de l’Avellana de Reus.

I també posarem en valor el centenari de la Patronal FOMENT REUS EMPRESARIAL que va bressolar precisament a la Cambra com tantes i tantes entitats vinculades a la promoció i protecció de les empreses.
Finalment, i com és habitual, lliurarem els PREMIS D’HONOR que seran els següents: El premi a la Institució al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí, creat l’any 1988 per impuls de la Fundació Carulla, i que s’ha convertit en un autèntic referent, a nivell pedagògic i turístic, a la Conca de Barberà. El premi empresa vol posar en valor la trajectòria de l’Hospital Universitari de Sant Joan de Reus, una institució fundada fa més de 800 anys que actua com hospital general per al Baix Camp i de referència també per a aquesta comarca així com per al Priorat, la Terra Alta i la Ribera d’Ebre.

I finalment, dins d’aquests premis d’honor, també volem reconèixer a quatre empresaris que han estat determinants en la configuració del teixit empresarial de casa nostra. És el cas d’Artemi Teixidó, fundador d’Indústrias Teixidó. Miquel Colàs que juntament amb Ramon Giné, ja traspassat, va fundar cafès Brasília. Antoni Pont, president del Grup Borges. I Francesc Cabré, qui fou president de la Cambra, i que enguany celebra el centenari de la seva empresa, La Industrial Algodonera de la Selva.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies