Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Coca Cola i el foment de l’ocupació i l’emprenedoria femenina a l’Ebre
T.E.
05/03/2018

L'Associació de Dones Empresàries, Directives i Emprenedores de les Terres de l'Ebre (Adede) van presentar a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre 'Gira Mujeres', un projecte de la Fundació Coca Cola que té com a objectiu millorar la capacitació per a l'ocupació i fomentar l'emprenedoria de les dones que vulguin desenvolupar una idea de negoci vinculada al sector de l'alimentació i les begudes.

Aquesta iniciativa, que promou Adede a les Terres de l'Ebre, es concretarà en la realització d'uns tallers formatius gratuïts a les quatre comarques i compta amb el suport de l'Associació Fòrum Dona Activa i els Consells Comarcals. En aquests tallers un equip de professionals formarà i guiarà les dones ebrenques participants per donar suport al seu desenvolupament personal i professional.

Un cop fets aquests tallers de formació per a dones, en una segona etapa les participants rebran una formació online per a què cadascuna pugui desenvolupar la seva idea de negoci. Entre tots els projectes elaborats a l'Estat espanyol se n'eligiran deu que rebran serveis d'incubació i mentoria. Finalment, els tres projectes més innovadors rebran un capital de suport de 3.000 euros cadascun.

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, ha destacat que aquesta iniciativa de la Fundació Coca Cola és “un estímul molt important per a totes aquelles dones que volen desenvolupar al territori un projecte propi i que necessiten aquest suport”.

A l'acte de presentació també hi han assistit la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Gemma Carim; la vicepresidenta del Consell de la Terra Alta, Cinta Rams, i la presidenta de la Comissió d'Atenció a les Persones del Consell Comarcal del Montsià, Susanna Sancho, que han agraït aquesta iniciativa d’impuls a l’emprenedoria femenina.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies