Tarragona Empresarial al Twitter 22/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


La Cambra de Tarragona ret un homenatge a Albert Abelló
T.E.
27/02/2018

La Cambra de Tarragona va retre ahir un sentit i emotiu homenatge a Albert Abelló, president de la Corporació tarragonina de 2006 a 2015.

L’acte va comptar amb l’assistència dels pares de l’Albert (Ana Maria i Albert) i de la seva dona, Esther, recolzats en tot moment pel caliu dels membres del Ple, Comitè Executiu, els expresidents Xavier Artal i Bartomeu Ramos, i antics companys dels Òrgans de govern en els dos mandats d’Albert Abelló.

Laura Roigé, presidenta de la Cambra, va dirigir unes emotives paraules als assistents en les que a més de recordar la vàlua, valentia i lideratge de l’Albert va assenyalar que "el seu mestratge ens acompanyarà sempre i que, com a mostra del reconeixement i estima cap a la seva persona i tot allò que representava i representa", el hall de la Sala de Plens lluirà una fotografia seva “In Memoriam”. Així mateix, Roigé va lliurar a l’Esther la Insígnia d’Or de la Institució, la màxima distinció que entrega la Cambra.

Fèlix González, amic de l’Albert i membre del Comitè Executiu, va repassar la seva empremta com a president de la Cambra de Tarragona. Tarragona dTapes, Mou-te per Tarragona, el col•leccionable Iubilaeum, 125 Aniversari, l’aferrissada lluita a favor de les infraestructures, la modernització de la Institució... fites que, amb la seva presidència, van marcar un abans i un després en la dilatada i reeixida història de la Cambra de Tarragona.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies