Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


L’Escola d’Emprenedoria de REDESSA reprèn la seva activitat
T.E.
22/02/2018

L’Escola d’Emprenedoria de REDESSA reprèn enguany la seva activitat, amb l'inici de la segona sessió de l'“Itinerari per a la creació de la teva empresa” que començarà dilluns vinent, dia 26 de febrer, a les instal·lacions de Tecnoredessa a l'Edifici Tecnoparc.
El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha explicat que «l'Escola d'Emprenedoria de REDESSA neix amb la voluntat de fer un pas més en el conjunt de serveis que s'ofereixen des de REDESSA, aportant formació específica per a totes les persones que vulguin emprendre el seu propi negoci». Una seixantena de persones van participar en la primera edició de l’escola que es va dur a terme l'any passat.
L'itinerari s'estructura al voltant de càpsules formatives centrades en els diferents àmbits a tenir en compte a l'hora de crear un negoci. Així, la temàtica prevista gira al voltant d'aspectes com la idea de negoci i el pla d’empresa; les formes jurídiques i les
obligacions fiscals; la fiscalitat, el màrqueting; la comunicació estratègica per arribar als clients; la interpretació del balanç comptable; el tipus d’assegurances i la ubicació empresarial.
En total, s'oferiran set càpsules entre el 26 de febrer i el 18 de juny. Serà a les instal·lacions de Tecnoredessa a l'Edifici Tecnoparc, en horari de 9.30 a 11 h del matí.
Aquestes sessions es tornaran a repetir en un segon itinerari que es desenvoluparà entre el 24 de setembre i el 18 de febrer de 2019. La finalitat és que els nous emprenedors puguin decidir les sessions o l’itinerari a seguir, segons la seva disponibilitat. No és obligatori fer tot el recorregut, les persones que necessitin formació en algun tema específic, podran assistir a les diferents sessions de forma aïllada.

El programa compta amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili, a través de la Càtedra d’Emprenedoria; ESIC, Business and Màrqueting School; PIMEC; UOC i professionals independents experts en els diferents temes a tractar.
L'assistència a totes les sessions és gratuïta. Els interessats poden formalitzar la seva inscripció per assistir a la primera sessió de l'itinerari a través del següent enllaç: http://bit.ly/2BIdZVT.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies