Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Les 'startups' de l'Ebre ja tenen la seva aceleradora
T.E.
21/02/2018

Deu empreses amb projectes innovadors o empreses emergents (startup) amb seu a les Terres de l'Ebre formaran part de l'Acceleradora 'Ebre Up', segons publica ebredigital. És tracta d’un programa d'acompanyament empresarial coordinat per la Diputació de Tarragona amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tortosa, la Cambra de Comerç de Tortosa i la Universitat Rovira i Virgili (URV), amb el suport d'ACCIÓ, de la Generalitat de Catalunya.

El Viver d'Empreses de Tortosa, seu de l'Acceleradora 'Ebre Up' ha estat l'escenari aquest matí de l'acte de presentació de les 10 empreses escollides:

- VÈRTEX COMUNICACIÓ: Agència de Comunicació integral.
- AXYT CONSULTORIA: Empresa dedicada a la gestió de comunitats de propietaris, assessorament fiscal, comptable i laboral.
- GLOBALS DESIGN & DEVELOPMENT: Empresa dedicada a la comunicació a través del disseny gràfic, la programació informàtica i el màrqueting.
- EQUIPO MADERA: Empresa que treballa la fusta d'una manera innovadora.
- COMERCIAL AZ AZEYTUN: Empresa dedicada a la producció d'olis d'oliva verge de les varietats arbequina i empeltre.
- NATUEBRE EXPORT: Empresa dedicada a la producció, manipulació i exportació de cítrics. Compten amb 150 pagesos associats i exporten a Alemanya, França i Països de l'Est i Escandinaus.
- TREEMATERNITY: Empresa que ha desenvolupat i patentat un producte per a l'assistència a l'embaràs i al part.

L'acte de presentació ha comptat amb la participació del diputat delegat de l’Àrea deRecursos Humans, Ocupació i Emprenedoria, Joan Josep Malràs; el secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, Joan Aregio; el vicerector de Transferència i Innovació de la URV, Miquel Àngel Bové; el vicepresident primer de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Faiges, i el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tortosa, Emili Lehmann.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies