Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Afepasa, nova empresa Premium de la Cambra de Tarragona
T.E.
20/02/2018

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, i Ignacio Pallarès, administrador i representant legal d’Afrez Holding (empresa creada a l’any 2001 i que és la propietària d’Afepasa) han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Afepasa farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la Corporació tarragonina.

Afepasa és una empresa familiar fundada l’any 1893 a Tarragona. Especialitzada en la producció i distribució de sofre, ofereix respostes integrals al sector agrícola amb solucions sostenibles, la qual cosa li ha permès ser líder en el mercat nacional i a exportar a prop de 75 països d’arreu del món. Val a dir que el sofre s’ha convertit, també, en un element bàsic per a la indústria química.

Afepasa es regeix per tot un seguit de compromisos, que es recullen a la seva política de gestió, i que tenen especial cura pel medi ambient, certificat amb la medalla de bronze d’Emas i la ISO 14001; la qualitat amb certificació 9001; i la seguretat i la salut laboral dels seus treballadors, certificada amb l’OSHAS 18001. Situada al Polígon Industrial de Constantí, AFEPASA celebra el seu 125 aniversari amb nous projectes d’ampliació de la planta per tal de donar una resposta més eficient al creixement que està experimentant tant al mercat nacional com a l’internacional.

Amb els convenis Premium la institució que presideix Laura Roigé està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia i al servei de l'emprenedoria.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies