Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Més de 50 empreses s'interessen per Àfrica a l'estand de la Cambra a Imex Madrid
T.E.
19/02/2018

La presència de la Cambra de Tarragona a Imex Madrid ha estat enguany més activa que mai. I és que per l’estand propi de la Corporació, a la primera i més important fira de negoci internacional i comerç exterior que se celebra a Espanya, hi han passat més de mig centenar d’empreses que s’han interessat per conèixer de primera mà com accedir i créixer comercialment a Àfrica, concretament a l’Àfrica Subsahariana, atesa la reconeguda experiència a nivell nacional que la Cambra té en aquells mercats gràcies, entre moltes altres accions, a les missions empresarials que s’hi organitzen cada any des de Tarragona.

A més, però, Daniel Martín, director gerent de la Cambra, ha moderat una taula rodona amb experts a nivell de tot l’Estat en la que s’ha posat en valor el continent africà com a destí pels exportadors espanyols.

Roberto Barros, Cap d’Internacionalització de la Cambra, ha protagonitzat un taller en el que s’ha informat als assistents com accedir, a nivell pràctic, als mercats africans.

El desembarcament de la Cambra de Tarragona a Madrid s’ha reforçat amb la presència de Sergi Vives, president d’Internacionalització.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies