Tarragona Empresarial al Twitter 20/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


La Indústria 4.0 serà la temàtica central del cicle Idees x Business 2018
T.E.
15/02/2018

Aquest febrer arriba la cinquena edició de l’Idees x Business que cada any organitzen conjuntament la Regidoria de Promoció Econòmica, Redessa, la Universitat Oberta de Catalunya i Mas Carandell. L’eix del cicle d’enguany és l’actual revolució industrial 4.0. Per tant, les sessions s’adrecen especialment a les empreses d’aquest sector econòmic.
L’IxB 2018 es durà terme a firaReus, a l’edifici Tecnoparc, en dues jornades de 9:00 a 10:45 h, la del 20 de febrer i la del 20 de març, que seran presentades per la delegada territorial de la UOC, Fanny Galve, el regidor de Promoció Econòmica i d'Urbanisme, Marc Arza, i el regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio.
El primer dia s’han programat dues ponències. La primera, sobre l’evolució històrica del 4.0, les tecnologies que s’utilitzen i les seves aplicacions al sector industrial, a càrrec del doctor Pere Tuset, professor dels Estudis d'Informàtica, Multimèdia i Telecomunicacions de la Universitat Oberta de Catalunya, i director del Màster interuniversitari d’Indústria 4.0. I en la segona, el doctor Joan Torrent, professor dels Estudis d'Economia i Empresa de la UOC, abordarà els punts forts i febles d’adoptar aquesta transformació digital, i mostrarà exemples d’eficiència, competitivitat i mil lora del treball.
La sessió del març serà una taula de presentació d’experiències i pràctiques 4.0 per part de responsables d’empreses, com Agromapping, IoT Partners, Universal Robots, Industrial Shields i Rockwell Automation, entre d’altres.
La inscripció a les sessions és gratuïta i es pot realitzar a través del web de les entitats organitzadores o bé al formulari online de l'organització.
El cicle Idees x Business proposa periòdicament difondre temàtiques i estratègies de millora de resultats i posicionament de les empreses del territori. La indústria 4.0 planteja, a través de la inversió en tecnologia i canvis organitzatius profunds, reduir costos i incrementar la productivitat i l’eficiència. Sovint les organitzacions són conscients de la importància d’aquesta transició, però els costa adaptar-se eficaçment a una transformació que avança tan ràpidament.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies