Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


Un miler de persones han rebut assessorament de REDESSA durant el 2017
T.E.
29/01/2018

Un miler de persones han rebut assessorament i formació a través dels diferents serveis a emprenedors i empreses que s'han organitzat des de REDESSA en el darrer any.

El gruix més important d'activitat és la generada a través del Servei de Creació d'Empreses i Suport a l'Emprenedoria, que té com a finalitat assessorar els nous emprenedors en la tasca de fer realitat una idea de negoci, amb la finalitat de fomentar l'autoocupació i la generació de llocs de treball. Així, el total d'assessoraments realitzats en hores convingudes ha estat de 223 visites. El 65% dels sol·licitants han estat persones en actiu i el 73,5% han estat persones d'entre 25 i 45 anys, la majoria de les quals (el 54%) amb estudis secundaris o universitaris. Pel que fa al perfil de les empreses sobre les quals s'han fet les consultes, el 44% són del sector servei i el 24% del sector comerç.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, afirma que «en aquestes visites es resolen els dubtes, es determinen prioritats i s'explica com fer el pla d'empresa i les formes de finançament. També es fan estudis de viabilitat, tot plegat, temes prioritaris per qualsevol persona que vulgui crear una nova empresa».

L'Escola d'Emprenedoria, amb la primera sessió de l'«Itinerari per a la creació de la teva empresa» ha estat també un dels grans eixos d'assessorament i formació per a emprenedors d'aquest 2017. Així, una seixantena de persones han participat en alguna de les sessions organitzades, les quals s'han centrat en temes com la idea de negoci; el pla d'empresa; les formes jurídiques i els tràmits per a la creació de l'empresa; la fiscalitat, els impostos i les taxes; les formes de finançament disponible; el màrqueting i l'estratègia empresarial i, per acabar, la ubicació empresarial.

REDESSA ha continuat apostant durant el 2017 pel servei de Reempresa, el qual té com a missió promoure l'assignació i transferència d'empreses a Catalunya. En aquest sentit, s'han tancat amb èxit 8 traspassos d'empreses del territori.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies