Tarragona Empresarial al Twitter 22/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


El Centre Municipal de Formació i Ocupació de Vila-seca inicia nous cursos
T.E.
25/01/2018

L’Ajuntament de Vila-seca ha editat la nova guia de formació per aquest any, que inclou un total de 30 cursos, dels quals la meitat seran en línia i la resta s’impartiran a les aules del Centre Municipal de Formació i Ocupació “Antic Hospital” de Vila-seca. Els cursos, que esdevenen una opció formativa ferma i de gran acceptació per part dels usuaris, responen a la demanda de les empreses del territori i apleguen a un total d’entre 15 i 20 alumnes per curs.
Per a inscriure’s en cadascun dels cursos, caldrà portar un imprès de matriculació al Servei d’Ocupació i Creació d’Empreses (SOCE), de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 h. Les places, que són limitades, es cobriran en funció de l’ordre d’inscripció, l’empadronament al municipi, la situació d’atur, la discapacitat de l’alumne, la participació en altres accions formatives, la proximitat de l’actual domicili o centre de treball i ser família nombrosa o monoparental. El pagament del preu públic s’haurà de realitzar una setmana abans de l’inici del curs, mitjançant transferència bancària a l’entitat i número de compte indicat a l’imprès de matriculació.

Per a més informació els ciutadans poden dirigir-se al Centre Municipal de Formació i Ocupació “Antic Hospital”, al carrer de l’Hospital 1, o poden trucar al telèfon 977 39 43 27.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies