Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


El nou Portal d'ocupació de Reus agrupa les ofertes de feina del sector públic municipal
T.E.
24/01/2018

L'Ajuntament de Reus presenta el nou Portal d'ocupació [ocupacio.reus.cat], on es publica de manera agrupada l'oferta pública generada des del sector públic municipal i l'oferta de les empreses privades que utilitzen la Borsa de treball de Mas Carandell. El portal simplifica la consulta de tots els processos de selecció, millora la publicitat que es fa de l'oferta pública i afegeix encara més transparència a la contractació, perquè fa més accessible la consulta. La informació es complementa amb la publicació d'informes que permeten seguir l'evolució de l'activitat i l'ocupació a Reus.
El Portal d'ocupació actua com un portal d'enllaços, que difon la informació de manera agrupada, fent-la més clara i accessible. No substitueix les publicacions que ja feien les empreses i organismes municipals en els seus taulers, portals coporatius, perfils del contractant i butlletins oficials, sinó que les agrupa i les enllaça amb la font que genera la informació en cada cas.
Així, l'usuari trobarà les ofertes laborals del sector públic municipal de Reus que inclou l'Ajuntament de Reus, els organismes autònoms Reus Cultura, Reus Promoció i Mas Carandell, les empreses municipals Reus Serveis Municipals i les seves divisions de Reus Mobilitat i Serveis i Redessa, Reus Transport, Reus Esport i Lleure i les empreses del grup SAGESSA. A més, es mostraran les ofertes de les empreses privades que utilitzen com a servei d'intermediació la Borsa de treball de Mas Carandell.
El regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio, destaca que «és una eina potent i molt intuïtiva, amb una clara vocació de servei públic. A banda de les ofertes de feina, incorpora dades d'ocupació i activitats que poden ser molt útils a empreses que busquen conèixer el mercat per instaurar un negoci i també que ens orienten en el disseny de polítiques públiques»
Durant el 2017, els diferents ens que s'integren al portal van gestionar més de 600 ofertes d'ocupació. En concret, l'Ajuntament de Reus, els organismes autònoms i les empreses municipals van convocar 173 places (de les quals 165, corresponen a empreses municipals) i van obrir 92 borses de treball (de les quals, 75 a les empreses municipals). A aquestes dades relacionades amb el sector públic, cal afegir la Borsa de Mas Carandell que, actuant com a Agència de col•locació, va gestionar 354 ofertes de 190 empreses privades durant el 2017. Des del 2008, 851 empreses han fet ús de la Borsa de treball de Mas Carandell.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies