Tarragona Empresarial al Twitter 26/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » Actualitat


L’economia circular i els valors com a motor de competitivitat
T.E.
19/01/2018

Silvio Elias, cofundador i director general de la cadena de supermercats Veritas, ha demostrat que els valors i l'economia circular no només no són oposats a la competitivitat sinó que poden ser-ne motor.

En el marc del Bon dia Tarragona, organitzat per la Cambra de Comerç de Tarragona, Elias ha explicat com va néixer la cadena de supermercats de productes ecològics i de les dificultats dels primers anys arran del desconeixement per part de la societat dels beneficis dels aliments ecològics.

En aquest context, Veritas neix per promoure el canvi amb un projecte empresarial que té el propòsit d'ajudar a les famílies a menjar millor, i també a viure millor. Un propòsit que pot semblar oposat a incentivar el consum i per tant a l'objectiu de qualsevol cadena de supermercats. Però, per en Silvio no ho és.

Gràcies a aquesta manera de fer, Veritas va obtenir el certificat Bicorp fa dos anys, convertint-se en l'única cadena de supermercats d'Europa que el té. Amb aquest reconeixement, Veritas va encetar un programa de voluntariat entre els seus treballadors amb la idea de fer comunitat.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies